Ledig jobb2019-02-01T08:48:31+00:00

Stadig behov for dyktige folk

Næringslivet på Namdalskysten er i rivende utvikling, og sammen har vi definert målet «+1000», ett tusen nye arbeidsplasser i regionen innen 2025. Rørvik Marina AS er pr nå 16 ansatte, og vi har plan om å vokse sammen med våre kunder.

Vi forventer fremover å ha behov for flere dyktige ansatte til å ta unna stadig større og økende antall oppdrag fra våre proff- og privatkunder. En hovedårsak til dette er vårt nye serviceanlegg på Marøystranda. Her kan vi med Norges største båtheis raskt og effektivt ta på land fartøy opp mot 400 tonn og 40 meter, for service og reparasjoner både ute og innendørs. Vi betjener fiskeri, havbruksnæringa og fritidsflåten. Rørvik Marina forhandler en rekke verdensledende produkter som Volvo Penta, Yamaha, Yanmar, Raymarine med flere. Vi har butikk og et betydelig delelager.

Selv om vi ikke har lyst ut noen konkrete stillinger akkurat nå er du velkommen til å sende oss en åpen søknad om du passer inn under noen av de følgende kriterier:

  • Du har utdanning og erfaring som mekaniker/industrimekaniker, gjerne relatert til båtbransjen.
  • Du kan montere og utføre service og vedlikehold på verdensledende produkter fra våre leverandører Volvo Penta, Yanmar og Yamaha.
  • Du kan utføre reparasjon og vedlikehold på alt fra små fritidsbåter til store service-/fiskefartøy og flåter.
  • Du utfører store spyle/vaskeoppdrag, maleoppdrag og lignende effektivt og med god kvalitet.
  • Du arbeider selvstendig, strukturert og effektivt.
  • Du er positiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.
  • Du har lyst til å være med å videreutvikle en bedrift i vekst.

Vi tilbyr gode betingelser, topp fasiliteter og mye nytt utstyr. Hyggelige og kompetente kollegaer følger også med! Er du ikke kjent i Rørvik og på Namdalskysten fra før, kan vi også love deg fantastisk natur og et lokalsamfunn fylt av optimisme og fremtidstro. Her vil du trives!

Søknad med CV sendes petter@rorvikmarina.no. Spørsmål kan rettes til personal- og kvalitetsleder Petter Giskås, tlf 95214427 eller driftsleder Sten Gellein tlf 90546934.