Loading...

Verksted

Vi er godkjent serviceverksted for Volvo PentaYanmar og Yamaha. Vi har diagnoseverktøy for alle marine motormerker og vi utfører gjerne service, vedlikehold og reparasjoner på andre merker. Moderne verktøy og hjelpemidler sikrer effektivitet og godt resultat. Vi har 60 meter kai, 100 meter flytebrygge og løftekapasitet fra 0-400 tonn.

Dermed står vi godt rustet til å hjelpe et stort spekter av fartøy innen fiske og havbruk, samt annen sjøbasert næring. 1750 kvm verkstedhall og 8000 kvm uteområde gir stor fleksibilitet for å kunne bistå med service- og reparasjonstjenester på kort varsel. Samtidig har vi god kapasitet til å ta større og mer tidkrevende arbeidsoppdrag.

Hos oss får man utført all slags arbeid på båter og flåter, og vi henter inn eksterne samarbeidspartnere om det skulle være nødvendig.

60 meter kai, 100 meter flytebrygge og løftekapasitet fra 0-400 tonn

Verksted

Vi er godkjent serviceverksted for Volvo PentaYanmar og Yamaha. Vi utfører også service på andre merker. Nytt verkstedlokale ble tatt i bruk sommeren 2018.

Moderne verktøy og hjelpemidler sikrer effektivitet og godt resultat. Vi har 60 meter kai, 100 meter flytebrygge og løftekapasitet fra 0-400 tonn.

Dermed står vi godt rustet til å hjelpe et stort spekter av fartøy innen fiske og havbruk, samt annen sjøbasert næring.

1750 kvm verkstedhall og 8000 kvm uteområde gir stor fleksibilitet for å kunne bistå med service- og reparasjonstjenester på kort varsel. Samtidig har vi god kapasitet til å ta større og mer tidkrevende arbeidsoppdrag.

60 meter kai, 100 meter flytebrygge og løftekapasitet fra 0-400 tonn

Bunnsmøring og overflatebehandling

Vi fører et bredt spekter at produkter til bunnsmøring og maling, og tar på oss oppdrag i alle størrelser både over og under vannlinjen. På større oppdrag benyttes gjerne malingssprøyte.