Mange vil lagre båten sin varmt og trygt i vinter, og lagerhallen er nå i ferd med å fylles. Dog ikke bare med båter. Flere bobiler og sportsbiler har allerede funnet veien inn i varmen i vårt båthotell.

2400 kvadratmeter fordelt på to etasjer er tilgjengelig i det nye murbygget som er satt opp hos Rørvik Marina på Marøystranda like utenfor Rørvik sentrum. På veggene henger flere varmepumper som skal sørge for behagelig inneklima gjennom hele vinteren. Bygget sto ferdig for en måned siden, etter rekordkort byggetid. Nå begynner hallen å fylles opp med båter sirlig plassert etter når de er planlagt for sjøsetting til våren.

De fleste av kundene har bestilt tilleggstjenester når båten først er satt på land. Bunnsmøring og polering tenker man kanskje det er fort gjort å ta selv til våren, men flere og flere innser at de heller vil bruke den første finværshelga i båten på sjøen, enn under båten på land. Service på motor, gir og drev er det også naturlig å ta unna i forbindelse med vinterlagring. Dermed har mekanikerne på «Marina’n» hatt mye å gjøre den siste måneden.

Enkelte kunder har bestilt større oppdrag, og vi er i gang med alt fra montering av nye motorer, skrogreparasjoner og installsjon av ny elektronikk.

Bobilsesongen er også over for de fleste, og flere ytternamdalske hus på hjul kan nå se frem til en behagelig vinter innendørs. Det gjelder også for biler av den mer lavtflygende sorten, sportsbiler som aldri utsettes for snø, slaps og saltede veier. Da kan vinterlagringshallen like gjerne være bilhotell som båthotell.

Rørvik Marina har fortsatt ledig lagerkapasitet i vinter. Med nytt og effektivt løfteutstyr kan vi ta på land og plassere båter opp mot 70 fot i hallen. Send oss gjerne en tilbudsforespørsel!