Bruker du båten din også i den kalde årstida? Med Eberspächer Airtronic dieseldrevet luftvarmer montert oppnår du behagelig varme i båten, og de kalde dagene på sjøen kan nytes enda bedre.

En luftvarmer fra Eberspächer forsynes med drivstoff direkte fra dieseltanken i båten eller fra egen tank. Varmerens vifte trekker inn friskluft og blåser den oppvarmede luften inn i kabinen. Det går raskt å oppnå god varme, og via et enkelt betjeningspanel kan du stille inn fast temperatur. Systemet er drivstoffgjerrig, og bruker lite strøm. I tillegg kreves det lite vedlikehold, og apparatet er svært servicevennlig. Det vil med andre ord være rimelig i drift. Med på kjøpet får du en løsning som kan brukes til frisklufttilførsel uten oppvarming på sommeren. Selv om det er kaldt i november, så kommer det jo snart en ny sommer!

Vanskelig å ettermontere? Nei, slett ikke. Ved Rørvik Marina har vi ettermontert Eberspächer luftvarmere i en rekke båter, både yrkesbåter og fritidsbåter. Varmeren tar lite plass, og støynivået er lavt, så det er heller ikke kritisk hvor den blir montert. Normalt trekker vi frem rør til de steder i kabinen man ønsker å tilføre varme. Varmluftkapasiteten er god, selv om du vil spre varmen til flere rom.

Les gjerne mer om produktene og mulighetene på hjemmesidene til Eberspächer,  eller se mer i vår Finn-butikk.

Vi har alltid Eberspächer på lager, sammen med aktuelle reservedeler. Kontakt oss for tilbud på 74 36 05 20, post@rorvikmarina.no eller via kontaktskjema.

Eberspächer - dieselvarmer - Rørvik Marina AS

Eberspächer – dieselvarmer – Rørvik Marina AS

Eberspächer - dieselvarmer - Rørvik Marina AS

Eberspächer – dieselvarmer – Rørvik Marina AS