I samarbeid med Volvo Penta kan Rørvik Marina i år tilby en meget interessant vårkampanje på motor. Hva sier dere til å få med tilbehør til en verdi av kr 100.000,-  (inkl mva) ved kjøp av D4 eller D6 med DPI? Gjelder det dobbelinstallasjon så dobler vi verdien til 200.000,- (inkl mva).

Vi kan også få til gode priser på D2 som er perfekt i snekker, seilbåter og andre saktegående båter. Kampanjen omfatter også den sterke og robuste allrounderen D3. På toppen av det hele kan vi lokke med 25 % rabatt på bensinalternativene V6 og V8 Aquamatic. Mer om kampanjen finner du i denne informasjonsfolderen.

Easy boating – enklere båtliv

Volvo Penta legger opp til at båtlivet skal være så hyggelig og avslappende som mulig. Lang og bred erfaring og solid ekspertise bidrar til at Volvo Penta leverer integrerte, innovative og drivstoffeffektive løsninger som er enkle å bruke. Hos Volvo Penta konstrueres, utvikles, og produseres alt – fra motorer til girkasser, drev og propeller. Det intuitive EVC-systemet (Electronic Vessel Control) forenkler kontroll og overvåkning. I et fullt utrustet system innebærer det f.eks at du kan legge opp en rute i Glass Cockpit-systemet, aktivere autopiloten på joysticken og deretter bli veiledet til destinasjonen på aller smidigste måte. Enkelt og brukervennlig.

Garanti på motor og deler

Volvo Pentas garanti dekker hele motorpakken i 2 år, og de største komponentene i ytterligere 3 år. Med utvidet garanti beholder du full beskyttelse i årene 3-5 slik at du kan kjenne deg helt trygg. Den utvidede garantien må kjøpes hos en Volvo Penta-forhandler, som Rørvik Marina,  i forbindelse med at motoren bestilles og/eller tas i bruk.

Originaldeler og tilbehør fra Volvo Penta omfattes av 12 måneders standardgaranti. Hvis du får det levert og installert av Rørvik Marina som er en autorisert Volvo Penta-forhandler, forlenges garantien til 24 måneder. Full trygghet for deg som kunde med andre ord!

Kampanjeperioden på dielselmotorer gjelder ut mars måned. Vi anbefaler å sette i gang prosessen så snart som mulig. Slik sikres leveranse og tid til installasjon før sesongen er i gang. Bensinmotorene vil være tilgjengelig til ekstra gode priser i hele 2020.

Høres dette interessant ut er det bare å ringe oss på 74 36 05 20. Du kan også sende e-post til post@rorvikmarina.no, eller benytte vårt kontaktskjema.