Pioner

Pioner ble grunnlagt i 1959, og har siden den gang rukket å bli Norges mest solgte båtmerke. Med stabile konstruksjoner og høy kvalitet er Pioner det selvsagte valget for både privatpersoner og proffbrukere til sjøs.
I sortimentet finner du motorbåter tilpasset alle former for båtliv. Fra stille fisketurer til heftig vannsport og skarpe militærøvelser.

Vil du se nærmere på alle valgmulighetene du har blant Pioner-båtene så anbefaler vi bygg-din-båt-konfiguratoren!

 

Steady

Sterkt materiale, minimalt vedlikehold, lang levetid, stabilitet og sikkerhet er stikkord som beskriver Steady-båtene. I tillegg er båtene produsert i et 100 % resirkulerbart materiale. Et godt valg med andre ord!

Les mer om de robuste båtene fra Steady på deres hjemmeside.

 

Nordkapp

Båtene fra Nordkapp er designet for sjødyktighet og sikkerhet på sjøen. Tre år på rad har Nordkapp mottatt merket for god design.

Les mer om de spennende modellene på leverandørens hjemmeside.

 

Sting

Sting-båt betyr gode opplevelser til en riktig pris!

Sting er et norsk båtmerke med sikre båter skapt for hyggelige skjærgårdsturer. Dette er et klokt valg for alle som vil oppleve sjølivets gleder, uten at lommeboken utsettes for mer enn nødvendig. Sting leverer gode og driftsikre båter til fornuftige priser med en rekke modeller mellom 4,3 til 7 meter. Båtene er en sjødyktige og funksjonelle med smarte og innovative løsninger som gjør en hver sommerdag til en drøm på vannet.

Les mer om Sting-modellene på leverandørens hjemmeside.

 

Hansvik

Med Atlanteren som nærmeste nabo, har Hansvik tatt hensyn til sjødyktighet og kvalitet. De lange tradisjoner med plastbåter siden 1965, underbygger deres garanti for kvalitet og sikkerhet på sjøen.

Les mer på hjemmesiden.

 

Zodiac

Innovasjoner og løsninger basert på over 100 års erfaring, gjør Zodiac til det selvfølgelige og trygge valget.

En av Zodiac sine store styrker er det brede produkt utvalget. Med RIB seriene PRO, OPEN, PRO OPEN, MEDLINE eller N-ZO, finner du en båt som stemmer 100% med dine ønsker. Igjen viser Zodiac at kvalitet, innovativt design og smarte løsninger aldri går av moten.

For mer info, besøk leverandørens hjemmeside.

 

Annonser på finn.no: