Foto: Tom Lysø
Rørvik Marina AS - Tjenester fiske og havbruk

Verksted

Vi er godkjent serviceverksted for Volvo Penta, Yanmar og Yamaha. Vi utfører også service på andre merker. Nytt verkstedlokale ble tatt i bruk sommeren 2018. Moderne verktøy og hjelpemidler sikrer effektivitet og godt resultat. Vi har 60 meter kai, 100 meter flytebrygge og løftekapasitet fra 0-400 tonn. Dermed står vi godt rustet til å hjelpe et stort spekter av fartøy innen fiske og havbruk, samt annen sjøbasert næring. 1750 kvm verkstedhall og 8000 kvm uteområde gir stor fleksibilitet for å kunne bistå med service- og reparasjonstjenester på kort varsel. Samtidig har vi god kapasitet til å ta større og mer tidkrevende arbeidsoppdrag.

Sveising og platearbeid

Utstyrt med ei solid platesaks og kantpresse kan vi sammen med gode sveiseredskaper effektivt utføre de fleste sveiseoppdrag i både stål og aluminium.

UHP vannblåsing

Denne teknologien er i ferd med å erstatte sandblåsing. Med vårt mobile anlegg kan vi tilby effektiv vannblåsing av skrog, dekk og andre overflater både lokalt ved vårt anlegg, eller ute hos kunde. Tjenesten har blitt svært etterspurt, ikke bare innen fiske og havbruk, men også til industri og maskinentreprenører.

Vask og desinfisering

Raskt og effektivt oppsett av båt eller flåte danner grunnlaget for at vi gjør unna vask og desinfisering så hurtig som overhodet mulig. Vi benytter moderne høytrykksvaskere kombinert med de mest effektive og miljøvennlige vaskemidlene. Med eget måleutstyr sikrer vi at resultatet er godt nok før veterinærkontroll.

Bunnsmøring og overflatebehandling

Vi fører et bredt spekter at produkter til bunnsmøring og maling, og tar på oss oppdrag i alle størrelser både over og under vannlinjen. På større oppdrag benyttes gjerne malingssprøyte.

Stort hydraulikkverksted

Med stort utvalg av hydraulikkdeler lager vi raskt de hydraulikkslanger som trengs.

Totalleverandør og samarbeidspartnere

Gjennom gode samarbeidspartnere løser vi alle utfordringer. Vi koordinerer hele oppdraget og involverer de aktører og den kompetanse som er nødvendig for å løse jobben! Les mer her.

Bestilling og forespørsler

For timebestilling og forespørsler om prisoverslag, kontakt vår driftsleder via post@rorvikmarina.no, telefon 74360520 eller benytt vårt kontaktskjema.