Vi er nå i gang med en større skrogreparasjon på en oppdrettskatamaran ved vårt anlegg på Marøya. Dette er en jobb som passer oss midt i blinken.

Skrogskader oppstår fra tid til annen. Ved Rørvik Marina står vi klare til å ta imot slike oppdrag på kort varsel. Det første som gjerne skjer, og som ofte haster mest, er å få tatt båten opp på land for besiktigelse av skaden. Dette løser vi som regel på direkten med vår båtheis så fort båten ankommer vårt anlegg. Videre dialog med forsikringsselskap og godkjent foretak sikrer god planlegging av reparasjonen, før arbeidet påbegynnes for fullt.

Skadet skrog skjæres vekk, nye plater tilpasses og settes på plass. Sveising utføres av sertifiserte sveisere. Vårt pågående prosjekt er en stålbåt, men vi tar like gjerne på oss oppdrag med skrogreparasjon på aluminiumsbåter. Til slutt fullføres jobben med nødvendig overflatebehandling og bunnsmøring, slik at fartøyet igjen kan settes i drift.

Noen ganger kan vanninntrengning også ha skadet annet utstyr ombord. Vi reparerer eller bytter ut skadde deler, og har også godt samarbeid med andre fagdisipliner om nødvendig, som for eksempel elektrikere.

Forespørsler om oppdrag må gjerne rettes via vårt kontaktskjema.