Stor etterspørsel fra både fiskeri- og havbruksnæringa har gitt oss en pangstart på 2019.  Gode samarbeidspartnere bidrar til at vi kan hjelpe våre kunder med svært varierte behov.

Vi er godt i gang med den første vinteren på nyanlegget på Marøya, og vi har selvfølgelig vært spente på hvordan oppdragsmengden ville bli. Nå ser vi konturene av et svar vi kanskje bare kunne ha drømt om. Vår joker, den fleksible muligheten med å løfte store båter inn i verkstedhallen for oppdrag gir allerede avkastning. Kapasiteten i hallen har vært nesten fullt utnyttet helt siden vi fikk ryddet gulvet i høst. Slik ser det ut til å fortsette resten av vinteren også. Både fiskerbåter og servicebåter fra havbruksnæringa sørger for det.

Denne uka har vi også benyttet oss av flere samarbeidspartnere for å løse kundenes behov. Elektrikere, sveisere, murere, gulvleggere og ikke minst innredningssnekkere fyller verkstedhallen. I tillegg manøvrerer båtheisen fartøy inn på land for oppdrag som ikke krever tak over hodet. Det er hektiske, men spennende dager!

Og bare så det er sagt, vi har fortsatt plass til flere både store og små oppdrag, men ta gjerne kontakt i god tid så vi kan planlegge ditt oppdrag best mulig!

Vannskadede lugarer er revet ned og bygd opp på nytt.