Skjærgårdsjeeper er populære båter på Namdalskysten. Her presenterer vår båtselger Henki «Sting 610 BR», en båtmodell som i 2017 ble kåret til «Powerboat of the year» i klassen opp til 25 fot blant Europas båtjournalister.

Sting-båt betyr gode opplevelser til en riktig pris, foteller selgeren. Sting er et sikkert og norsk båtmerke med båter skapt for hyggelige turer i Namdalskystens skjærgård. Båtene er en sjødyktige og funksjonelle med smarte og innovative løsninger som gjør en hver sommerdag til en drøm på vannet. Ikke minst gjelder dette «610 BR», fortsetter Henki.

«Bowrideren er sporty, komfortabel og med masse plass. Her kan man enkelt bevege seg i hele båten med gode sitteplasser både foran og bak vindskjermen. Mange smarte detaljer, en av disse er dregg-løsningen som er svært enkel i bruk. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.»

Henki stiller seg bak båtjournalistenes konklusjon om at dette er utrolig mye båt for pengene, og ramser til slutt opp ekstrautstyret somfølger med på modellen han nå har stående klar for salg: Fortøyningspakke, fendere, 12V/USB-kontakt, manuell lensepumpe, putesett, bord, kalesje, og Garmin 92SV. Dessuten medfølger exclusive-pakke som inkluderer kjøleskuffe, X-dørk og stereo. Det er bare å ta kontakt for et godt tilbud, smiler Henki!

Flere bilder og mer info finner du på vår Finn-annonse.