Vannblåsing, maling, skrogreparasjon og annet aluminiumsarbeid, kjølesløyfe, hydraulikkslanger… «Sjåviknes» fikk tilbringe jula i hallen vår på Marøystranda, og kom ut nymalt, blank og fin!

Jobben med nordlenningen ble planlagt tidlig i høst, og opprinnelig lagt til januar. Gunstig vær, plussgrader, med tanke på vannblåsing gjorde at vi hev oss rundt og gjorde unna dette arbeidet før juleferien. Dermed fikk vi bedre tid til maling før reders deadline for sjøsetting. God dialog underveis ga også rom for å få utført mye annet arbeid fra vår tjenestemeny som kunden ønsket.

Utskifting av et betydelig antall hydraulikkslanger gikk raskt unna. Vi har eget hydraulikkrom vegg-i-vegg med verkstedhallen, og produserer slanger fortløpende etter behov.

Sveiseapparatene fikk også kjørt seg. Fiskebåter utsettes for tøff bruk, så det er som regel mye som må eller bør repareres, eller tilpasses og forbedres. Innedørs i verkstedhallen har vi gode forhold for sveisearbeid selv om været utendørs har vært skikkelig grisete nå i starten på året.

Maling under vannlinje, av skuteside og dekk er gjort med produkter fra Jotun. Jotun er en av våre foretrukne merkevarer når det gjelder overflatebehandling. Under tak har vi også tilstrekkelig temperatur til at malingen tørker, selv om kalenderen viser midtvinters.

Vi takker «Sjåviknes» for besøket og ønsker «skitt fiske», og velkommen tilbake ved en senere anledning!