De praktiske og robuste Pioner-båtene har vært populære blant våre kunder de senere årene. Denne uka har vi klargjort flere båter for utstilling og salg. Rett etter påske venter jo både åpen dag 27. april og Kystbymessa i Rørvikhallen 3.-5. mai. I tillegg er et par nye båtmerker på vei inn portene hos oss!

Pioner er kjent for å være brukervennlige, og tåler krevende forhold og røff behandling. Båtene passer til svært variert bruk, barn og ungdom, familie og fritid, fiske, utleie og proffbruk. En svært populær modell er Pioner Multi III hvor baugporten kan åpnes for enkel av- og påstigning, og lettere lasting og lossing. Multi brukes til alt fra beredskapsbåt, fiske, dykking og som landstedsbåt. Nå har vi akkurat levert en Multi III Dark Line som avbildet til kunde i havbruksnæringa. Denne ble utrustet med 80 HK Yamaha.

I tillegg til Multi har vi nå også rigget 17 Flexi og Viking med Yamaha på hekken. Videre i køen står 10 Classic som vi har lagerført i både knallgrønn og rosa, samt 14 Active og 12 Maxi. Flere farger tilgjengelig også her. Noe for enhver smak! Samtidig har vi jo også Steady med modellene 260, 320 og 400.

Sist må vi nevne, det er spennende båter på gang fra Frydenbø Marine. Nordkapp og Sting er på vei inn, og en liten smakebit er allerede på plass. Vi kommer tilbake med mer!