Nyheter og tilbud2018-12-19T00:32:46+02:00

Vannblåsing – ikke bare for de store

Vannblåsing av skrog har blitt en populær tjeneste ved Rørvik Marina. Dog er ikke så mange klar over at metoden er like god på mindre båter som på større fartøy og flåter. Her viser vi en 17 fot aluminiumsbåt som nylig ble vannblåst under vannlinja og malt opp på nytt. Selve vannblåsinga på denne tok knapt et par timer, så det blir heller ikke noen kostbar affære å få vekk all gammel maling og bunnsmøring. Etter vannblåsing er det klart for å male og bunnsmøre på nytt. Såfremt været er greit kan man fortsette malejobben uten å flytte båten, og det hele blir en svært effektiv arbeidsprosess. Skulle værgudene bli vanskelige, så har vi jo også mulighet til å ta med båten innendørs for å fullføre maling i tørre omgivelser. Bildet nederst viser før og etter vannblåsing.

By |18. juni, 2019|Categories: 2019|

Sting 610 BR – Klassens beste!

Skjærgårdsjeeper er populære båter på Namdalskysten. Her presenterer vår båtselger Henki "Sting 610 BR", en båtmodell som i 2017 ble kåret til "Powerboat of the year" i klassen opp til 25 fot blant Europas båtjournalister. Sting-båt betyr gode opplevelser til en riktig pris, foteller selgeren. Sting er et sikkert og norsk båtmerke med båter skapt for hyggelige turer i Namdalskystens skjærgård. Båtene er en sjødyktige og funksjonelle med smarte og innovative løsninger som gjør en hver sommerdag til en drøm på vannet. Ikke minst gjelder dette "610 BR", fortsetter Henki. "Bowrideren er sporty, komfortabel og med masse plass. Her kan man enkelt bevege seg i hele båten med gode sitteplasser både foran og bak vindskjermen. Mange smarte detaljer, en av disse er dregg-løsningen som er svært enkel i bruk. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små." Henki stiller seg bak båtjournalistenes konklusjon om at dette er utrolig mye båt for pengene, og ramser til slutt opp ekstrautstyret somfølger med på modellen han nå har stående klar for salg: Fortøyningspakke, fendere, 12V/USB-kontakt, manuell lensepumpe, putesett, bord, kalesje, og Garmin 92SV. Dessuten medfølger exclusive-pakke som inkluderer kjøleskuffe, X-dørk og stereo. Det er bare å ta kontakt for et godt tilbud, smiler Henki! Flere bilder og mer info finner du på vår Finn-annonse.

By |13. juni, 2019|Categories: 2019|

Evinrude E-Tec G2 på hekken

Drømmer du om overhaling og service? Hvis ja, søk jobb som mekaniker hos Rørvik Marina! Hvis du derimot har våte båtdrømmer, men vil tenke minimalt på vedlikehold, så anbefaler vår selger Henki Pettersen at du kjøper deg en motor fra Evinrude, slik som han her viser frem på en Nordkapp Avant 705 R sammen med kollega Emil Arnø. Å eie en Evinrude er like enkelt som å styre en, forteller Henki. Båtdrømmen din inneholder neppe noe om at motoren må på service eller overhaling til stadighet Utenbordsmotorene fra Evinrude er blant markedets mest innovative og miljøvennlige. Det gjelder ikke bare vedlikeholdet som er enkelt som bare det, men også bransjens beste garanti, klassens beste drivstoffeffektivitet og laveste totale utslipp – alt dette gjør at du får en bedre båtopplevelse med en Evinrude på hekken, forteller Henki. Nylig hadde vi hyggelig besøk av vår samarbeidspartner Frydenbø Marine AS som leverer Evinrude. Salgssjef Anders Mansrud og servicesjef Knut Thorbjørnsen ga våre selgere og mekanikere solid kompetansepåfyll. Et godt samarbeid med våre leverandører er viktig for oss forteller vår daglige leder Kjell Ivar Sørøy, og dette kommer jo våre kunder tilgode. Hvis du er nysgjerrig på hvilke båter vi har ute for salg, så ta gjerne en titt på båtsiden vår.

By |7. juni, 2019|Categories: 2019|

Fine dager for båtpuss

Mange har et personlig forhold til båten sin, og liker å gjøre mye arbeid på båten sin selv. Vi har gode forhold for båtpuss, både ute og inne, og vi gir råd og selger deg de produkter du trenger for å gjøre jobben. Når man oppholder seg og arbeider på et industriområde som vårt er det selvfølgelig noen sikkerhetsrutiner som må følges, men vi lar gjerne våre kunder arbeide med egne fartøy så fremt det lar seg gjøre. Akkurat nå er det veldig fine forhold for å arbeide ute, og vi har nå en kunde som selv sliper treskrog på en fiskebåt. Her har man gode arbeidsforhold, og står flatt og stødig rundt hele båten. I sommerhalvåret har vi normalt også bedre kapasitet inne i verkstedhallen. Det betyr at for eksempel poleringsjobber gjerne kan gjøres innendørs, så er man skjermet både for regn og eventuelt støvrøyk. Ytternamdalsk sommer byr jo på begge deler. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen!

By |5. juni, 2019|Categories: 2019|

Program åpen dag 27. april

Anlegget på Marøystranda er åpent kl 11-15 Verkstedhall og butikk: Servering av gratis grillmat, kaffe og kaker i sveiseverkstedet Minimesse i verkstedhallen: Raymarine – skipselektronikk Volvo Penta – fremdriftssystemer Hydema Syd – dekksutrustning NMS Norway Marine Supply – dieselvarmere Båtutstilling Nordkapp Sting Hansvik Pioner Steady Flytebrygga: Havrafting med RIB Eliasbåtkjøring for de minste Demo av Volvo Penta IPS fremdriftsanlegg i "Marøy Pioner" Demo av komplett installasjon av Raymarine-elektronikk i "Anton Junior" Ca kl 12 heiser vi storbåten "Perlen" i båtheisen. Alle besøkende som registrerer seg med navn og telefonnummer i vår gjestebok før kl 14 er med i trekningen av en gummibåt gitt av Norway Marine Supply. Arrangementet er gratis! For enkelte av aktivitetene må vi ta værforbehold.

By |25. april, 2019|Categories: 2019|

Sting og Nordkapp – nye båtmerker hos oss

Vi har inngått avtale med Frydenbø Marine om salg av båtmerkene Sting, Nordkapp og Zodiac. Med på "kjøpet" følger en gammel kjenning av oss, de innovative utenbordsmotorene fra Evinrude. Disse merkene utfyller våre etablerte merker Hansvik, Pioner og Steady. Vi storgleder oss til å kunne tilby disse båtene i markedet. Først inn på lager har vi fått Sting sin knallstilige bowrider 610 BR og de stødige modellene 535 PRO og 600 PRO som vi forventer vil slå godt an hos fritidsfiskeren. Nordkapp er på plass med to råskinn med aluminiumsskrog kombinert med innvendig glassfiber; Enduro 605 R og Avant 705 R. Båtene rigges med motorer fra Evinrude, eksempelvis sistnevnte med E-TEC G2 200 hk! Båtene blir fortløpende klargjort for utstilling ved vårt anlegg på Marøystranda, og vil selvfølgelig kunne ses på åpen dag 27. april, og under Kystbymessa i Rørvikhallen 3.-5. mai.

By |16. april, 2019|Categories: 2019|