Nyheter og tilbud2018-12-19T00:32:46+02:00

Stor skrogreparasjon

Vi er nå i gang med en større skrogreparasjon på en oppdrettskatamaran ved vårt anlegg på Marøya. Dette er en jobb som passer oss midt i blinken. Skrogskader oppstår fra tid til annen. Ved Rørvik Marina står vi klare til å ta imot slike oppdrag på kort varsel. Det første som gjerne skjer, og som ofte haster mest, er å få tatt båten opp på land for besiktigelse av skaden. Dette løser vi som regel på direkten med vår båtheis så fort båten ankommer vårt anlegg. Videre dialog med forsikringsselskap og godkjent foretak sikrer god planlegging av reparasjonen, før arbeidet påbegynnes for fullt. Skadet skrog skjæres vekk, nye plater tilpasses og settes på plass. Sveising utføres av sertifiserte sveisere. Vårt pågående prosjekt er en stålbåt, men vi tar like gjerne på oss oppdrag med aluminiumsbåter. Til slutt fullføres jobben med nødvendig overflatebehandling og bunnsmøring, slik at fartøyet igjen kan settes i drift. Noen ganger kan vanninntrengning også ha skadet annet utstyr ombord. Vi reparerer eller bytter ut skadde deler, og har også godt samarbeid med andre fagdisipliner om nødvendig, som for eksempel elektrikere.  

By |6. september, 2019|Categories: 2019|

Volvo Penta høstkampanje – 15 % rabatt på D3!

I perioden 15/8 til 31/10-19 er det muligheter for ekstra god pris på utvalgte motorer fra Volvo Penta. Den sterke, solide og robuste D3-motoren kan nå leveres til en ekstra god pris. Rørvik Marina har vært forhandler av Volvo Penta i flere tiår, og har svært gode erfaringer med disse motorene. Vi er godkjent serviceverksted for Volvo Penta og lagerfører et betydelig antall deler. D3 er en velkjent motor som vi gjerne installerer i fritidsbåter opp mot 30 fot, og den kan benyttes både med drev og fast aksling. Ta kontakt for et godt tilbud på en god løsning til din båt! Ring 74360520! 15% rabatt på utvalgte D3 motorer. Ekskl. propell. Veil. ord. pris fra kr 264.360. Veil. pris med rabatt fra kr 224.706,-. Rabatter og tilbud gjelder hos autoriserte Volvo Penta-forhandlere til og med 31. oktober 2019. Kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller løses inn mot kontanter.

By |15. august, 2019|Categories: 2019|

Aqua Nor – næringens viktigste møteplass

Aqua Nor, oppdrettsmessa, går av stabelen i Trondheim 20-23. august. Dette er en meget viktig arena for Rørvik Marina, og vi stiller med Sten, Kjell Ivar og Petter på stand i løpet av messeuka. Kjell Ivar Sørøy Rørvik Marina er med sitt nye anlegg på Marøya ved Rørvik rigget for å bistå oppdrettsnæringa med service, reparasjoner, vannblåsing, overflatebehandling, vask, desinfisering og mye mer på det meste av fartøy næringa benytter. Singelskrog, katamaraner, flåter, vi løfter på land fartøy i størrelse opp mot 400 tonn og 40 meter, og har svært god kapasitet med vår fleksible båtheis. Lokalt har næringa tatt godt imot oss, forteller daglig leder Kjell Ivar Sørøy, og på messa ser vi frem til å presentere våre tjenester for et større marked. Under forrige Aqua Nor, for to år siden, var bygginga av vårt nye anlegg såvidt påbegynt, men nå kan vi stolt vise frem film og bilder som bekrefter hvor godt anlegget fungerer, smiler lederen. Sten Gellein Driftsleder Sten Gellein har den daglige kontakten med kundene, men mye av denne dialogen foregår naturligvis på telefon. Under Aqua Nor gleder han seg til å treffe flere kunder ansikt til ansikt, og få bedre tid til å diskutere kundenes utfordringer direkte med beslutningstakerne. Aqua Nor er både en faglig og sosial arena som legger grunnlag for godt samarbeid i fremtiden, sier Gellein. Petter Giskås Aqua Nor har de senere årene hatt drøyt 20.000 besøkende, og flere hundre ulike utstillere. For å øke vår synlighet blant alle disse spiller vi på lag med "Namdal Aqua" som er et cluster at aktører fra Namdalskysten. Vi ser nytten av å stå sammen på Trøndelags største stand hvor vi kan fremsnakke hverandre og bidra til å knytte kontakter, forteller personal- og kvalitetsleder Petter Giskås. Rørvik Marina blir altså å finne på stand F-554. I tillegg vil vi også være å treffe som Volvo Penta-forhandler på stand S-917 nede på Skansen, en kort spasertur unna messeområdet på Nidarø, avslutter Giskås.

By |12. august, 2019|Categories: 2019|Tags: , |

Vannblåsing – ikke bare for de store

Vannblåsing av skrog har blitt en populær tjeneste ved Rørvik Marina. Dog er ikke så mange klar over at metoden er like god på mindre båter som på større fartøy og flåter. Her viser vi en 17 fot aluminiumsbåt som nylig ble vannblåst under vannlinja og malt opp på nytt. Selve vannblåsinga på denne tok knapt et par timer, så det blir heller ikke noen kostbar affære å få vekk all gammel maling og bunnsmøring. Etter vannblåsing er det klart for å male og bunnsmøre på nytt. Såfremt været er greit kan man fortsette malejobben uten å flytte båten, og det hele blir en svært effektiv arbeidsprosess. Skulle værgudene bli vanskelige, så har vi jo også mulighet til å ta med båten innendørs for å fullføre maling i tørre omgivelser. Bildet nederst viser før og etter vannblåsing.

By |18. juni, 2019|Categories: 2019|

Sting 610 BR – Klassens beste!

Skjærgårdsjeeper er populære båter på Namdalskysten. Her presenterer vår båtselger Henki "Sting 610 BR", en båtmodell som i 2017 ble kåret til "Powerboat of the year" i klassen opp til 25 fot blant Europas båtjournalister. Sting-båt betyr gode opplevelser til en riktig pris, foteller selgeren. Sting er et sikkert og norsk båtmerke med båter skapt for hyggelige turer i Namdalskystens skjærgård. Båtene er en sjødyktige og funksjonelle med smarte og innovative løsninger som gjør en hver sommerdag til en drøm på vannet. Ikke minst gjelder dette "610 BR", fortsetter Henki. "Bowrideren er sporty, komfortabel og med masse plass. Her kan man enkelt bevege seg i hele båten med gode sitteplasser både foran og bak vindskjermen. Mange smarte detaljer, en av disse er dregg-løsningen som er svært enkel i bruk. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små." Henki stiller seg bak båtjournalistenes konklusjon om at dette er utrolig mye båt for pengene, og ramser til slutt opp ekstrautstyret somfølger med på modellen han nå har stående klar for salg: Fortøyningspakke, fendere, 12V/USB-kontakt, manuell lensepumpe, putesett, bord, kalesje, og Garmin 92SV. Dessuten medfølger exclusive-pakke som inkluderer kjøleskuffe, X-dørk og stereo. Det er bare å ta kontakt for et godt tilbud, smiler Henki! Flere bilder og mer info finner du på vår Finn-annonse.

By |13. juni, 2019|Categories: 2019|