Mekanikere, sveisere, overflatebehandlere. Nok en gang har Rørvik Marina lyst ut ledige stillinger ved verkstedet på Marøystranda. Veksten fortsetter og vi har mye å gjøre, forteller driftsleder Sten Gellein. I ryggen har han fire arbeidsledere som alle ønsker flere medarbeidere i sine team.

Det nye anlegget som ble tatt i bruk i 2018 har som forventet gitt mange og varierte arbeidsoppdrag, sier driftslederen. Ny vinterlagringshall i 2020 har gitt ytterligere vekst i arbeidsmengden. Vi har rekruttert folk jevnt og trutt, og slik tror vi det fortsetter fremover også. Nå er det lyst ut flere ulike stillinger.

Mekanikere og sveisere

Simon Mårtensson og Einar Sørøy som er arbeidsledere på kommersielle prosjekter forteller om et stort behov for mekanisk kompetanse og sveisere. Vi kan tilby et svært variert arbeid og store og små prosjekter, beskriver de to. Her utfører vi blant annet montering av nye motorer og utstyr, hydraulikkarbeid, og skrogreparasjoner med sveising i både stål og aluminium. Flere motormekaniker, industrimekaniker, sveisere og lignende er sterkt ønsket med på laget, avslutter de to.

Fritidsbåt

John Kristian Kvernland som er ansatt for å lede teamet på fritidsbåt har samme behov for mekanikere. Den nye vinterlagringshallen gir oss arbeid med fritidsbåter hele året, sier han. Vi skal både ta unna servicer og større jobber med installasjon av nye motorer og elektronikk i løpet av vinterhalvåret, mens det i sommersesongen blir mer akutte oppdrag. Heldigvis gjør vi det meste av arbeidet innendørs på vinteren, så både båter og medarbeidere har godt utgangspunkt for å trives, smiler Kvernland.

Overflatebehandling

Flere overflatebehandlere trengs også på Marøystranda, kan Nikolai Bergersen fortelle. Han leder et team med verkstedmedarbeidere som driver med vannblåsing, maling og bunnsmøring, polering og voksing, plast- og glassfiberarbeid, vask og desinfisering samt mye annet variert reparasjonsarbeid. Vi jobber både på fritidsbåter og fiske- og havbruksfartøy, og må ofte koordinere vårt arbeid med de andre teamene for å løse de største oppdragene mest mulig effektivt, sier Bergersen.

Alle stillingene ligger nå ute på finn.no.