Rørvik Marina ønsker Martin Wahl velkommen tilbake på laget! Med denne ansettelsen viser vi markedet og våre gode kunder at vi virkelig ønsker å satse på Volvo Penta i årene som kommer, forteller daglig leder Kjell Ivar Sørøy. Samtidig ruller vi i gang Volvo Pentas vårkampanje med ekstra gode priser!

Martin Wahl er en gammel kjenning blant Rørvik Marinas kunder.  I over 20 år var han ansatt i selskapet. Dermed er han også en velkjent skikkelse i Volvo Penta-miljøet langs kysten. De siste sju årene har Martin solgt de samme Volvo Penta-produktene for en annen aktør.

Når Rørvik Marina nå løfter satsninga på Volvo Penta er det helt fantastisk at vi får Martin med på laget igjen, smiler Kjell Ivar. Markedet forventer kvalitet, også i salgsleddet. Med Martins erfaring, kompetanse og standing er jeg sikker på at vi kan levere som forventet. I tillegg står vi sterkt rustet med teknikere når det kommer til installasjon og service, og ikke minst god leveringskapasitet fra vårt delelager for å ivareta ettermarkedet, sier den daglige lederen.

Martin gleder seg til å bli med på den spennende utviklinga Rørvik Marina har foran seg på Marøystranda ved Rørvik. Det blir nok mange dager langs veien for å følge opp kunder, akkurat som før, forteller han. Samtidig vil han kombinere hjemmekontor på Steinkjer med flest mulig kontordager sammen med gjengen på «Marina’n». Martin blir å treffe på e-post martin@rorvikmarina.no og telefon 90969283. Og kanskje svinger han snart innom dere, i en diskret uniformert bil, en Volvo selvfølgelig det også.