Høsten og vinteren er en fin tid for å få gjennomført planlagt vedlikehold på fartøy. Gjennom anskaffelse av nytt løfte- og transportutstyr har Rørvik Marina nå fått økt kapasitet i verkstedhallen med bedre utnyttelse av arealer og mannskap.

Ei selvgående transportvogn sørger nå for at båter opp mot 50 tonn enkelt kan plasseres langs veggene i verkstedhallen. Dette selv om det allerede er kjørt inn større båter med båtheisen. Dermed får vi gode arbeidsforhold for overflatebehandling, motorbytter og vedlikehold på flere fiske-, service- og arbeidsbåter helt uavhengig av sørvestkuling, snø eller regn. Vogna er også fantastisk når større fritidsbåter skal kjøres inn i lagerhallen for vinteropplag.

For båter som er ytterligere ett hakk ned i størrelse, typisk hurtiggåere for persontransport i oppdrettsnæringa, har et annet nytt verktøy effektivisert arbeidsprosessene på verkstedet i høst. En stortruck med løftekapasitet over ti tonn og opp mot 40 fot lar oss løfte båter rett opp fra sjøen. Derfra er det enkelt å kjøre båtene rett inn i verkstedhallen eller lagerhallen.

Transportvogna kommer fra italienske «Boat Lift». Både den og stortruck er levert i Norge av Emitech AS.

Ta kontakt for akutt eller planlagt vedlikehold på telefon 74360520 eller bruk dette skjema.