Kjøp ny Volvo Penta D4/D6 med DPI – og få med tilbehør til kr 100.000,-. Ved dobbeltinstallasjon 200.000,-. Ut oktober er det flere muligheter til å gjøre gode Penta-kjøp, og du kan kombinere installasjon av ny motor med vinterlagring av båten hos oss.

På D1 og D2 kjøres det nå innbyttekampanje. Lever inn din gamle motor, komplett med drev/gir, uansett fabrikat, og vi slår av kr 17.000,- ved kjøp av ny D1, og kr 25.000,- ved kjøp av ny D2.

Nye D4/D6

Den nye generasjonen D4 og D6 har fått god mottakelse. Her snakker vi utmerket drivstoffeffektivitet, lave utslipp og høy komfort ombord. Med Volvo Penta sitt integrerte EVC system er det enkelt å legge til funksjonaliteter som joystick docking, joystick driving, DPS (Dynamisk posisjoneringssystem) og Glass Cockpit.

Den nyutviklede hydrauliske gir mekanismen gir mykere innkobling og redusert lydnivå. Med low speed som standard får du forbedret manøvreringsevne og høyere komfort ved lave hastigheter. Den hydrauliske girmekanismen kombinert med “steer by wire” som nå er standard for DPI drevene øker komforten ved joystick-manøvrering. Høstkampanjen som varer ut oktober lar deg altså plukke tilbehør for hundre tusen kroner pr motor. Det er en god deal!

Ta kontakt for tilbud og nærmere detaljer rundt høstens kampanje!