Generatorsett har lenge vært en viktig del av Rørvik Marina sitt tilbud. Nå utvikler vi samarbeidet med Pratec Group. Dermed setter vi mer trykk på salg av godkjente marine og industrielle generatorsett fra Pramac og Coelmo.

Uffe Pedersen og Irwing Andersen fra Pratec i Danmark var nylig nok en gang på besøk på Marøystranda. Sammen med vår salgsleder Martin Wahl og daglig leder Kjell Ivar Sørøy fikk vi tatt en oppdatering på produktene som Pratec leverer. Gjennom samarbeidet med Pratec har vi tilgang til verdifull spisskompetanse. Dette kan vi tilby våre kunder allerede i prosjekteringsfasen av deres byggeprosjekter. Det gjelder uansett om det er snakk om generatorsett til båt, fôrflåter, industri eller bygg og anlegg. Pratecs solide erfaring og vår forståelse for kundenes behov skal virkelig kunne utnyttes og gi våre kunder en fordel, forteller Kjell Ivar.

For Martin med ansvar for salg er det helt naturlig, og forventet, at han kan tilby både løsninger for fremdrift og strømproduksjon. Kundene får kjøpt begge deler hos oss, og har en leverandør å forholde seg til. Samtidig er det et viktig poeng at generatorene vi leverer gjerne er motorisert med Volvo Penta som også er en foretrukket fremdriftsmotor blant våre kunder. Slik kan vi tilby solid kompetanse, servicetjenester og god tilgang på deler.

For kort tid siden ble det avtalt levering av et generatorsett til en havbruksflåte. Her skal systemet fungere i en hybridløsning. Energilagring på batterier sikrer at generatorene ikke trenger å gå hele tiden, og miljøavtrykket reduseres. Dette er det stort fokus på i mange bransjer nå. Vi synes det er viktig å være med på det grønne skiftet, avslutter Martin.

Du kan lese mer om våre generatorsett på hjemmesiden vår.