Generator - Rørvik Marina AS

Generator spiller en viktig rolle i fartøy og flåter, og er et naturlig produkt for oss å tilby våre kunder i tillegg til motor og fremdriftsløsninger. Vi kan også tilby løsninger til landbasert industri, helsevesen, landbruk og andre virksomheter hvor det er behov for nødstrøm eller permanent produsert generatorstrøm.

Marin generator

Vi leverer godkjente marine generatorer fra 3 – 635 kVA fra Coelmo og Volvo Penta. Generatorene kan leveres både som åpne og lukkede installasjoner i kabinett. Dette ut fra hva som passer i omgivelsene det skal plasseres, og de krav man stiller til støydemping, skjerming og tilgjengelighet. Vi leverer til både små og store fartøy.

Industrigenerator

Vi leverer Pramac industrigeneratorer fra 10 – 3360 kVA. Industrigeneratoren har en lang rekke bruksområder. Alt fra strømproduksjon til konvensjonell drift eller hybrid-drift på fôrflåter i oppdrettsnæringa, til å spille en viktig rolle som nødstrømsgenerator ved sykehus og lignende institusjoner. Mellom der har vi løsninger til blant annet industri, landbruk, bygg og anlegg. Generatorsettene kan leveres åpne, lukkede og ikke minst som mobile løsninger montert i container.

Leveranser av generatorpakker

Gjennom vårt samarbeid med  Imatech Marin AS/Volvo Penta og Pratec Group/Pramac leverer vi generatorsett som dekker de aller fleste behov, både på sjøen og på land. Generatorene leveres i hovedsak med motor fra Volvo Penta, Yanmar eller Perkins – merker vi kjenner godt også som fremdriftsløsninger.

Vi leverer generatorsett til både nybygg og reinstallasjoner, såvel tilpasset hybrid som konvensjonell drift. Vi har et godt samarbeid med flere lokale verft og bidrar med vår kompetanse når dyktige båtbyggere og deres kunder planlegger nybygg. Vi tar mål av oss å kunne tilby rask erstatning av slitedeler fra vårt rikholdige delelager når behovet oppstår.

I tillegg kan vi levere generatorløsninger til en lang rekke andre formål.

For forslag til løsning og tilbud på generatorpakker, kontakt oss på post@rorvikmarina.no, telefon 74360520 eller benytt vårt kontaktskjema.