Høsten viser seg frem i Ytre Namdal og minner om hvilket vær som kan være i vente. Det er på tide å tenke på vinterlagring av båter, bobiler, veteran- og sportsbiler og campingvogner.

På Rørvik Marina går vi nå i gang med andre sesong med vinterlagring og båthotell. Her tilbyr vi 15 varmegrader, tørt og vindstille hele vinteren. Det setter alle båter og bobiler varmt pris på. Det gjør åpenbart også kundene, for nesten alle kunder fra fjoråret har allerede bestilt plass for kommende vinter. Noen har til og med sagt at de skal ha plass så lenge de har båt. I tillegg noterer vi mange nye kunder i år.

Lagerhallen består av to etasjer på 1200 kvadratmeter hver. I dette arealet har vi muligheten til å øke vår lagringskapasitet med reoler og stabling av båter i hyller etter hvert som behovet vokser. Mottakelsen vi fikk i første driftsår, og utviklingen vi allerede ser mot kommende vinter, gjør at vi allerede nå ser på tiltak for kapasitetsøkning.

Vi legger en flott båtsommer bak oss på Namdalskysten, og de mest fornøyde båtfolka er åpenbart de som hadde båten bruksklar da finvært kom i vår. Derfor tilbyr vi tjenester som motorservice, bunnsmøring og polering på båter som står til vinterlagring. Slik sparer man både tid og penger, og kan bruke båten mest mulig når neste sommer kommer.

De første båtene og campingvognene har allerede flyttet inn i hallen for vinteren, men det store rushet forventes mot slutten av september. Vi anbefaler at alle interesserte tar kontakt så fort som mulig, så setter vi opp tilbud fortløpende.

Forespørsel om tilbud på lagring sendes ved å fylle ut dette skjemaet.