Regatta Active 911 flytedrakt er et populært produkt som vi selger mye av på Rørvik Marina. Ikke rart siden dressen er perfekt for den som ferdes i åpen båt på kalde dager, eller oppholder seg mye utendørs på eller ved sjøen.

Regatta Active 911 er en robust og fullspekket flytedrakt. Drakten har doble tapede sømmer med kile i skritt, kraftig glidelås, mansjetter i neopren og ventilasjonsåpninger under armene. Justerbar hette i alle retninger gir god beskyttelse og synsvinkel.

En stor fordel er bukseselene, som lar deg «ta av» overdelen når det blir for varmt, uten at dressen blir hengende på anklene.

Terningkast 6 i Jakt og Fiske 2018! Et resultat som flere av oss ansatte ved Rørvik Marina også stiller oss bak. «Det eneste brukbare klesplagget på sjøen vinterstid», sa en av våre kollegaer. Han er nå i ferd med å slite ut sin tredje flytedrakt av denne typen!

Vi synes Regatta Active 911 er en perfekt julegave. En gave som virkelig varmer, og som gir trygghet på sjøen for de du er glad i! Kun kr 2.599,-

Vi har et godt utvalg av størrelser på lager. Stikk innom oss på Marøystranda, ring 74 36 05 20 eller kontakt oss via kontaktskjema.