Drømmer du om overhaling og service? Hvis ja, søk jobb som mekaniker hos Rørvik Marina! Hvis du derimot har våte båtdrømmer, men vil tenke minimalt på vedlikehold, så anbefaler vår selger Henki Pettersen at du kjøper deg en motor fra Evinrude, slik som han her viser frem på en Nordkapp Avant 705 R sammen med kollega Emil Arnø.

Å eie en Evinrude er like enkelt som å styre en, forteller Henki. Båtdrømmen din inneholder neppe noe om at motoren må på service eller overhaling til stadighet Utenbordsmotorene fra Evinrude er blant markedets mest innovative og miljøvennlige. Det gjelder ikke bare vedlikeholdet som er enkelt som bare det, men også bransjens beste garanti, klassens beste drivstoffeffektivitet og laveste totale utslipp – alt dette gjør at du får en bedre båtopplevelse med en Evinrude på hekken, forteller Henki.

Nylig hadde vi hyggelig besøk av vår samarbeidspartner Frydenbø Marine AS som leverer Evinrude. Salgssjef Anders Mansrud og servicesjef Knut Thorbjørnsen ga våre selgere og mekanikere solid kompetansepåfyll. Et godt samarbeid med våre leverandører er viktig for oss forteller vår daglige leder Kjell Ivar Sørøy, og dette kommer jo våre kunder tilgode.

Hvis du er nysgjerrig på hvilke båter vi har ute for salg, så ta gjerne en titt på båtsiden vår.