Rørvik Marina er stor forhandler av deler til Volvo Penta. Dette håndteres av Mikke som er ansvarlig for vårt delelager på anlegget på Marøystranda ved Rørvik.

Lang erfaring

Som en del av Volvo Penta sitt verdensomspennende nettverk av salgs- og servicepunkt har Rørvik Marina forhandlet Volvo Penta i over 20 år. Mikke Johansen har vært her halvparten av denne tiden. Han kom hit med 20 års erfaring med lager og deleordre fra Volvo i Sverige. Volvo Penta er verdens største forhandler av dieselmotorer til fritidsbåter, og en foretrukket leverandør av fremdriftssystemer og generatorsett til et bredt spekter av kommersielle fartøy.

Rørvik Marina selger deler til Volvo Penta over hele landet. Mikke håndterer daglig telefoner og e-post fra kunder langs hele kysten. Felles for de fleste, de har behov for nye deler til sin Volvo Penta, og de skulle gjerne hatt den i går. Mikke har det meste av aktuelle slitedeler på lager, og greier stort sett å hjelpe kunden på direkten. Enkelte varer må bestilles fra sentrallager på kontinentet, men gode fraktavtaler sikrer oss varen i løpet av 1-2 døgn.

God logistikk for utsending av varer

Som deleforhandler er det helt klart en fordel for oss å ligge midt i Nærøysundet, forteller Mikke. Mange av våre kunder kan rett og slett anløpe kaia vår og stikke innom butikken. Samtidig gir plasseringen oss enkel tilgang til både Hurtigruten, hurtigbåten Foldafjord og Ekspressruta når deler må sendes videre til kunden. I tillegg bruker vi ofte vanlig postpakke for å få delene frem til kunden, avslutter Mikke.

Forespørsler og bestillinger kan rettes til telefon 74 36 05 20, post@rorvikmarina.no eller via kontaktskjema. Mikke setter forresten stor pris på å få vite riktig betegnelse på motoren du ønsker deler til, da finner han raskt riktig del!

PS. I tillegg til Volvo Penta deler så lagerfører Mikke og hans kollegaer også deler til Yanmar og Yamaha. Dessuten har de et godt utvalg av filter, olje og andre forbruksvarer.