Godt dekkslys er viktig for å jobbe sikkert og effektivt ombord. Arbeidsdagen hos våre kunder strekker seg langt utover timene med dagslys, ikke minst nå i den mørkeste tida på året. Da er det godt å kunne tilby et bredt spekter av belysning til båt som vi vet fungerer under tøffe forhold.

Kravene du har til lys kan variere ut fra hvilke oppgaver som skal gjøres. Ofte er det viktigst med lys som spres godt utover på kort avstand, typisk for sikkert arbeid på dekk. Vi har flere typer LED-barer og lykter til dette formålet. Flere med kombinasjon av spot og spredelys slik at man har godt arbeidslys både på kort og mellomlang distanse. Driftsspenning fra 10-30V gjør at lyktene kan benyttes både i 12V- og 24V-anlegg.

Noen ganger er det også viktig at det lyser langt. Kanskje ønsker du også å styre lyskjegla 360 grander rundt, eller 180 grader opp/ned. Vi har effektive LED-lyskastere med fjernkontroll med spot-rekkevidde på 750 meter! Samtidig kan du heller spre lyset mer om du ønsker det. T-TRON LED er virkelig en praktisk lyskaster som dekker flere behov.

Dekkslys finnes i flere prisklasser, fra noen hundrelapper og oppover. Du kan se noen av produktene våre i vår Finn-butikk, eller kontakte oss via vårt kontaktskjema for tilbud på lys som dekker ditt behov!