De første avtalene om vinterlagring er gjort, sier Knut Lilleby. Han er ansvarlig for vinterlagring ved Rørvik Marina. Vi har fått bestillinger både på båtplass og bobilplass i vår oppvarmede lagringshall. Hallen vil stå klar til høsten, forteller han.

Knut har hatt travle dager med å håndtere forespørsler om vinterlagring siden vi åpnet for bestilling etter påske. Han jobber fortløpende med å besvare henvendelser via kontakskjema, e-post og telefon. Så langt har det vært stor variasjon. Vi har naturlig nok hatt mest å gjøre med båter i størrelsen 18-40 fot, i tråd med volumet i markedet. Samtidig er det gledelig interesse for lagring av større båter også, hvor vi med vår løfte- og lagringskapasitet effektivt kan håndtere vinteropplag for båter opp mot 70 fot. Mange vil levere båten sjøveien, men noen vil også komme med båten på egen opplagshenger. Vi har gode løsninger for begge deler.

Det er naturlig nok en del kunder fra nærområdet, men vi har også snakket med potensielle kunder fra Innherreds- og Trondheimsregionen. Planen var å markedføre tilbudet lokalt i første omgang. Nå fremover skal vi også gjøre tilbudet mer kjent både nordover og sørover langs kysten sier daglig leder Kjell Ivar Sørøy.

Selv om årets båt- og campingsesong bare såvidt er begynt, er det altså mange som allerede også tenker på å avslutte sesongen på en god måte. Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema slik at vi sikrer at vi får de opplysninger vi trenger, eller ring oss på 74 36 05 20, evt e-post lagring@rorvikmarina.no. For dere som vil lagre bobil, campingvogn, veteranbil eller lignende har vi eget skjema. Mer informasjon ligger på vår side om vinterlagring.