Påsken er for mange starten på båtsesongen, og fridagene går med til å gjøre båten sjøklar. Samtidig tenker man kanskje at det hadde vært fint om båten allerede var klar til bruk. Finværsdagene vil man ikke bruke til bunnsmøring og polering. Nå er Rørvik Marina klare til å ta imot bestilling av vinterlagring i oppvarmet hall til neste sesong, og tilbyr 10 % rabatt ved bestilling før 1. juli.

Enkelt og fleksibelt for båteier

Bestiller du vinterlagring av båten din hos oss, kan vi rett og slett hjelpe deg med alt som angår båten, forteller båtlagringsansvarlig Knut Lilleby. Du kan levere båten ved flytekaia vår til høsten, og hente den klar til bruk til påsken 2021. I mellomtiden har vi tatt oss av vask, bunnsmøring, polering, motorservice og eventuelt andre utbedringer og reparasjoner du som kunde har bestilt. Båten har stått varmt og tørt inne i vår splitter nye lagringshall. Rett og slett veldig enkelt for deg som båteier, uansett om båten er 18 eller 65 fot, smiler Knut.

Ved vinterlagring kan du velge blant en rekke ulike tjenester. Noe, som spyling, ferksvannskjøring og batteriservice, vil være obligatorisk. Man kan gjøre tilvalg på blant annet motor/drev-service, bunnsmøring, og polering under/over fenderlist. Erfaringsvis gjør de fleste unna service på motor/drev når båten først er på land. De bestiller samtidig bunnsmøring og gjerne polering under fenderlist slik at båten er klar for sjøen. Rørvik Marina tilbyr å sette båten to døgn i selvbetjeningssone utendørs i forbindelse med utsett. Dermed kan de som ønsker å gjøre noe av vårpussen selv få anledning til det. Husk at de nødvendige produktene får du kjøpt hos Henki  i vår butikk.

Vi regner med at de fleste kundene våre kommer sjøveien for å bli løftet på land med truck eller båtheis, sier personal – og kvalitetsleder Petter Giskås. Man er riktignok like velkommen om man ønsker å kjøre båten hit med bil og tilhenger. Det vil da være mulig å lagre båten på hengeren, eller vi kan løfte den av hengeren om det er ønskelig. Også andre objekter som bobiler, campingvogner og veteranbiler vil vi kunne ta imot, forteller Petter.

Unikt tilbud

Den nye lagerhallen blir unik på mange måter, forteller daglig leder Kjell Ivar Sørøy. I vårt nærområde er det svært begrenset med muligheter fra før når det gjelder å kunne lagre båt innendørs i oppvarmet lokale. Selv på landsbasis er det svært få aktører som har utstyr og kapasitet til å vinterlagre båter i størrelsen fra 40 og opp mot 70 fot. Dette krever ikke bare areal og stor hall, men også løfte- og transportkapasitet i en helt egen liga. Dette vil vi kunne tilby her på Marøystranda, avslutter en stolt daglig leder.

Etter påske står Knut Lilleby klar til å ta i mot forespørsler om vinterlagring for sesongen 2020/2021. Han har altså fått tildelt en «rabattknapp» han kan bruke frem til 1. juli. Det lønner seg å ta raskt kontakt med Knut via bestillingsskjema. Du kan også bruke epost lagring@rorvikmarina.no eller telefon 74 36 05 20. Les mer på vår side om lagring.