Avtal utsett oppfordrer John Kristian Kvernland og Knut Lilleby. Båtsesongen er rett rundt hjørnet og i løpet av noen uker skal lagerhallen tømmes og båtene settes på sjøen. Samtidig anbefaler vi å booke lagring til neste vinter i samme slengen, sier de to.

I henhold til vilkårene for lagring skal kundene ta kontakt for å bekrefte utsettdato to uker før planalgt utsett, forteller Kvernland. Slik ønsker vi å sikre at kunden får ut båten sin til ønsket tid, og unngå kø og kapasitetsproblemer. Erfaringsvis er det mange kunder som i siste liten kommer på ekstra arbeid som skulle vært gjort på båten. Det kan vi få til når dialogen kommer i gang tidlig. I følge planen får vi et rush nå frem mot påske, og en ny runde før 1.mai-helga. Over 40 båter, biler, bobiler, campingvogner og motorsykler skal ut i vårsola. De ivrigste har forresten allerede fått båten sin på sjøen, sier John Kristian.

Knut Lilleby forteller at flere av vinterens kunder allerede har booket plass til neste vinter. Vi er også i ferd med å øke kapasiteten i lagerhallen for å møte forventet økt etterspørsel de kommende sesongene. Dette løses med å bygge reoler slik at båter kan lagres i høyden. Vi kan ta imot og lagre båter som kommer sjøveien eller på henger, i tillegg til biler, campingvogner og lignende, avslutter Lilleby.

Forespørsel om vinterlagring av båter, biler eller lignende sendes enkelt inn via vårt web-skjema. Her kan du også be om tilbud på motorservice, bunnsmøring, polering samt montering og reparasjoner av utstyr og elektronikk. Avtal utsett på telefon 74360520 eller e-post lagring@rorvikmarina.no.