Aqua Nor, oppdrettsmessa, går av stabelen i Trondheim 20-23. august. Dette er en meget viktig arena for Rørvik Marina.  Vi stiller med Sten, Kjell Ivar og Petter på stand i løpet av messeuka.

Kjell Ivar Sørøy

Kjell Ivar Sørøy

Rørvik Marina er med sitt nye anlegg på Marøya ved Rørvik rigget for å bistå oppdrettsnæringa med service, reparasjoner, vannblåsing, overflatebehandling, vask, desinfisering og mye mer på det meste av fartøy næringa benytter. Singelskrog, katamaraner, flåter, vi løfter på land fartøy i størrelse opp mot 400 tonn og 40 meter, og har svært god kapasitet med vår fleksible båtheis. Lokalt har næringa tatt godt imot oss, forteller daglig leder Kjell Ivar Sørøy. På messa ser vi frem til å presentere våre tjenester for et større marked. Under forrige Aqua Nor, for to år siden, var bygginga av vårt nye anlegg såvidt påbegynt. Nå kan vi stolt vise frem film og bilder som bekrefter hvor godt anlegget fungerer, smiler lederen.

Sten Gellein

Driftsleder Sten Gellein har den daglige kontakten med kundene, men mye av denne dialogen foregår naturligvis på telefon. Under Aqua Nor gleder han seg til å treffe flere kunder ansikt til ansikt, og få bedre tid til å diskutere kundenes utfordringer direkte med beslutningstakerne. Aqua Nor er både en faglig og sosial arena som legger grunnlag for godt samarbeid i fremtiden, sier Gellein.

Petter Giskås

Aqua Nor har de senere årene hatt drøyt 20.000 besøkende, og flere hundre ulike utstillere. For å øke vår synlighet blant alle disse spiller vi på lag med «Namdal Aqua». Dette er et cluster av aktører fra Namdalskysten. Vi ser nytten av å stå sammen på Trøndelags største stand hvor vi kan fremsnakke hverandre og bidra til å knytte kontakter, forteller personal- og kvalitetsleder Petter Giskås. Rørvik Marina blir altså å finne på stand F-554. I tillegg vil vi også være å treffe som Volvo Penta-forhandler på stand S-917 nede på Skansen. Kun en kort spasertur unna messeområdet på Nidarø, avslutter Giskås.