42021-09-29T16:51:32+02:00
Rørvik Marina AS

Nyheter og tilbud

God jul og godt nytt år!

Rørvik Marina tar nå juleferie og sikter mot et spennende 2022. 2021 har vært kjennetegnet med høy aktivitet og mange varierte oppdrag. Alt tyder på [...]

Nyheter og tilbud

God jul og godt nytt år!

Rørvik Marina tar nå juleferie og sikter mot et spennende 2022. 2021 har vært kjennetegnet med høy aktivitet og mange varierte oppdrag. Alt tyder på at det samme kan forventes i det kommende året. For å møte aktivitetsforventningene jobber vi [...]

Foto: Tom Lysø

Tjenester fiske/havbruk

Vi utfører det meste av service og reparasjoner på fiske- og havbruksfartøy. Med 60 meter kai, 100 meter flytebrygge, løftekapasitet fra 0-400 tonn samt 1750 kvm verkstedhall og 8000 kvm uteområde står vi godt rustet til å hjelpe et stort spekter av fartøy innen fiske, havbruk og annen sjøbasert næring.

Les mer

Rørvik Marina AS - fritidsbåter

Tjenester fritid

Vi utfører service og vedlikehold av alle typer fritidsbåter, både båter med innen- og utenbordsmotor, og selvfølgelig seilbåter. Med båtheis og mobilkran løftes båter av alle størrelser (helt opp til 40 meter/400 tonn) skånsomt og effektivt opp på land for service, vedlikehold eller vinterlagring.

Les mer

Vinterlagring

Rørvik Marina tilbyr vinterlagring av båt i oppvarmet hall. Vi tar imot båter både sjøveien og på tilhenger, og kan skånsomt løfte og plassere båter opp mot 70 fot og 50 tonn.

Les mer

Volvo Penta D6 440 DPI Rørvik Marina

Motor og fremdrift

Rørvik Marina leverer komplette fremdriftspakker fra Volvo Penta, Yanmar og Yamaha til store og små fartøy.

Les mer

Generator

Vi leverer godkjente marine generatorer fra 3 – 635 kVA fra Coelmo og Volvo Penta. Generatorene kan leveres både som åpne og lukkede installasjoner i kabinett.

Les mer 

Båter - Pioner - Multi III - Rørvik Marina AS

Våre båter

Pioner – Hansvik – Steady

Les mer

Rørvik Marina AS - båtutstyr og båt- og motordeler

Butikk og delelager

Rørvik Marina har et rikholdig delelager og butikk med det meste som trengs for et driftssikkert og aktivt båtliv gjennom hele året. Vi lagerfører blant annet deler til Volvo Penta, Yanmar og Yamarine.

Les mer

Go to Top