Båtmotor og fremdriftsløsninger - Volvo Penta D4 - Rørvik Marina
D6 hydraulikk - Rørvik Marina

Båtmotor og fremdriftsløsninger er blant våre viktigste produkter, og vi fører verdensledende merkevarer som Volvo Penta, Yanmar og Yamaha.

Volvo Penta

Vi er stor leverandør av Volvo Penta fremdriftssystemer og generatorpakker. Som en del av Volvo Penta sitt verdensomspennende nettverk av salgs- og servicepunkt har Rørvik Marina forhandlet Volvo Penta i over 20 år. Volvo Penta er verdens største forhandler av dieselmotorer til fritidsbåter, og en foretrukket leverandør av fremdriftssystemer og generatorsett til et bredt spekter av kommersielle fartøy. Vårt innholdsrike delelager sikrer at slitedeler raskt kan erstattes ved behov.

Yanmar

Kjøper du Yanmar så forventer du at den fungerer. Det gjør den. Rørvik Marina har vært forhandler og servicepunkt for Yanmar i mange år og har gode erfaringer. Vi selger Yanmar motorer til både yrkesbåt og fritidsbåt, og lagerfører et godt utvalg av reservedeler.

Yamaha

Yamaha utenbordsmotorer har vært synonymt med Rørvik Marina i en årrekke. En viktig årsak er kundenes klare tilbakemelding om at «det er denne motoren vi vil ha». Kvalitet og driftssikkerhet er momenter både vi og kundene trekker frem. Yamaha leverer motorer i alle størrelser, og vi lagerfører både motorer og reservedeler.

Hydraulikk

Rørvik Marina har utviklet en løsning for montering av hydraulikkpumpe på Volvo Penta D4 og D6. Systemet er utviklet i samarbeid med Kolberg Caspary Lautom AS, og selges eksklusivt i Norge gjennom oss. Løsningen gir kapasitet opp mot 50 kubikk. Hydraulikkpumpa kan kobles inn/ut elektronisk. Dermed kan systemet slås helt av og man unngår unødvendig slitasje og energibruk. Vi kan også tilpasse til andre motorer.

Leveranser av båtmotor og fremdriftsløsninger

Vi leverer motorinstallasjoner til både nybygg og reinstallasjoner. Vi har et godt samarbeid med flere lokale verft og bidrar med vår kompetanse på fremdriftssystemer når dyktige båtbyggere og deres kunder planlegger nybygg. Rørvik Marina utfører også motorbytte i fartøy som har behov for ny maskinkraft. Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder når akutte behov oppstår, og benytter vårt nettverk aktivt for å kunne skaffe nye motorer så rask som mulig når det er nødvendig. Vi leverer og installerer fremdriftsanlegg i både fritidsbåter, fiskebåter og service- og havbruksfartøy.

For tilbud på båtmotor og fremdriftsløsninger, kontakt oss på post@rorvikmarina.no, telefon 74360520 eller benytt vårt kontaktskjema.